Diensten

Om een gewaarborgde installatiepartner te zijn én te blijven, zorgen wij ervoor dat wij altijd op de hoogte zijn van de laatste innovaties en ontwikkelingen.

Om een gewaarborgde installatiepartner te zijn én te blijven, zorgen wij ervoor dat wij altijd op de hoogte zijn van de laatste innovaties en ontwikkelingen. Binnen ons werk hechten we veel waarde aan duurzaamheid en zorg voor mens en milieu. Daarom adviseren wij u als klant altijd graag en vrijblijvend over lange termijn verduurzaming, energiebesparing en kostenbesparing. Samen stellen we graag met u een plan op om uw pand Co2-neutraal te maken en zijn altijd hierin bereid tot heel ver mee te denken om energiebesparende maatregelen en verduurzaming binnen uw vastgoed te realiseren.

Spijker Klimaatservice helpt graag om een zo energie besparend mogelijk installatie te ontwerpen en toe te passen. Voorbeelden hiervan zijn WKO installaties, warmwatervoorzieningen in combinatie met zonnepanelen en het plaatsen van warmtepompen. Spijker Klimaatservice helpt diens klanten graag met de nieuwste innovatieve oplossingen en technieken op het gebied van energiereductie.

is lid van: