Over ons

Al meer dan 30 jaar draagt Spijker Klimaatservice sport en gezondheid in de maatschappij. Door middel van sponsorering en advies streven zij een gezond en sportief leefklimaat na – met name in de regio Haaglanden.

Spijker Klimaatservice gelooft dat een sportieve jeugd kinderen voor de rest van hun leven ontwikkelt. Door het sponsoren van jeugd teams hopen zij toekomstige generaties te faciliteren in de sport en het steuntje in de rug te geven om hun dromen van topsporter na te streven.

Of het nu het sponsoren van de gehele jeugdopleidingen gaat of van topsportorganisaties: Spijker Klimaatservice draagt graag zijn steentje bij om een gezond en sportief klimaat te steunen, te faciliteren en te delen met anderen.

Tevens helpt en ondersteunt Spijker Klimaatservice graag gezondheids- en verzorgingsinstellingen om zo goed mogelijke leefklimaat te realiseren. Familie en gezondheid staat bij ons als familiebedrijf hoog in het vaandel en wij helpen graag waar wij kunnen.

Op deze wijze hoopt Spijker Klimaatservice gezondheids- en sportorganisaties te kunnen steunen, die op hun beurt vele anderen kunnen helpen met een beter leefklimaat.

is lid van: