Diensten

Spijker klimaatservice is al sinds dag en dauw expert op het gebied van meet- en regeltechniek, want immers: ‘meten is weten’.

Spijker klimaatservice is al sinds dag en dauw expert op het gebied van meet- en regeltechniek, want immers: ‘meten is weten’. Met deze kennis kunnen wij zorgen voor optimale en energiezuinige oplossingen, die op afstand ingeregeld kunnen worden. Zodoende is uw ruimte altijd op de optimale temperatuur voor uw business.

Klimaatbeheersing en een optimaal binnenklimaat komt niet aanwaaien. Hiervoor hebben wij verschillende managementsystemen waardoor u altijd in control bent over het klimaat en uw installatie in uw pand.

Regeltechnische installaties van eigen fabricage

Spijker Klimaatservice ontwerpt, configureert en installeert onafhankelijk uw regeltechnische installaties met eigen bekabeling, wat in de markt redelijk zeldzaam is. Tevens werken wij samen met gerespecteerde partners waardoor u verzekerd bent van de meest hoogstaande en innovatieve oplossingen beschikbaar.

Spijker Klimaatservice adviseert u graag over de mogelijkheden van hedendaagse gebouwbeheersystemen en regeltechnische installaties, welke er voor zorgen dat uw installatie en binnenklimaat optimaal geregeld kan worden.

is lid van: