Diensten

Spijker klimaatservice adviseert en ontwerpt graag installaties op maat voor diens klanten. Elke organisatie, pand of branche vraagt om een andere benadering.

Spijker klimaatservice adviseert en ontwerpt graag installaties op maat voor diens klanten. Elke organisatie, pand of branche vraagt om een andere benadering. Met decennia aan ervaring en een hoge mate van deskundigheid borgen we dat er tevens maximaal gebruik wordt gemaakt van de bestaande mogelijkheden in het pand.

Voor zowel nieuwe als reeds bestaande installaties voorziet Spijker Klimaatservice diens klanten van technisch advies en hoogstaande ontwerpen. Spijker Klimaatservice bezit professionals met jarenlange deskundigheid en werken graag met de nieuwste technieken en innovaties. Hierdoor bent u gegarandeerd van een persoonlijke benadering en innovatieve oplossingen, die passen bij uw wensen en uw pand.

AutoCAD 3D Design

Bij het ontwerpen van nieuwe installatie(onderdelen) maken wij graag gebruik van de nieuwste technologie├źn, zoals de laatste AutoCAD systemen met 3D mogelijkheden. Zo kunnen we voor u een realistisch ontwerp maken, die de werkelijke situatie nauwkeurig beschrijft en benadert.

Samen kunnen we zodoende in de ontwerpfase al ori├źnteren waar de beste mogelijkheden zijn voor u en uw pand. Dit borgt dikwijls een snellere doorlooptijd en minder zorgen. Immers een goed begin is het halve werk. En een goed begin begint met een goed technisch ontwerp door Spijker Klimaatservice.

is lid van: