Over ons

Spijker Klimaatservice gaat het verschil maken door snelle en vakkundige realisaties van hoogstaande installaties ten behoeve van een optimaal binnenklimaat en energie-reducties.

Door een optimaal binnenklimaat kunnen bedrijven en diens medewerkers pas echt floreren en het beste van zichzelf brengen. Immers de gehele Nederlandse economie kan enkel topprestaties leveren, als ze opereren binnen optimale omstandigheden: of het nu gaat om topsport, top medische zorg, top productie of top bedrijfsresultaten. Een optimaal en controleerbaar klimaat is essentieel en dat is waar Spijker Klimaatservice het verschil gaat maken.

Spijker Klimaatservice gaat niet alleen bijdragen aan de Nederlandse economie, maar ook aan onze natuur en milieu. Door organisaties te adviseren over en ondersteunen met duurzame installaties en energiebesparingen gaat Spijker Klimaatservice bijdragen aan een gezond, veilig, en duurzaam leefmilieu met minder overlast voor onze natuur.

Spijker Klimaatservice deelt een passie voor techniek en een drang naar innovatie met diens medewerkers en klanten. Met onze jarenlange ervaring creëren wij waarde voor onze klanten. Tevens hechten wij grote waarde aan schone installaties en nette opleveringen. Spijker Klimaatservice neemt graag verantwoordelijkheid voor performance en integrale kosten.

Wij streven te allen tijde een persoonlijke benadering na en weten hierdoor snel en vakkundig te schakelen met onze partners en klanten. Dit kan enkel met hoogstaand personeel met brede technische kennis, betrokkenheid en een gezonde dosis oplossingsgerichtheid. Geen eindeloze wachtrijen of belmenu’s. Wij gaan u snel en goed helpen zodat u weer kan floreren en met zekerheid weet dat het opgelost wordt. Dit betekent klantgerichtheid, snelheid, effectiviteit, kostenbesparingen en wederzijds vertrouwen.

Spijker Klimaatservice gaat de klant helpen om regisseur te zijn van hun eigen klimaatbeheersing door middel van innovatieve regeltechnische installaties en hen te assisteren waar nodig. Dit zorgt voor totale grip en controle voor onze klanten, waar Spijker Klimaatservice te alle tijden het vangnet is. Spijker Klimaatservice zal de klant te alle tijden ontzorgen en service op maat leveren.

is lid van: