Over ons

Onze werkwijze wordt getypeerd door onze vakkundigheid en tevens de nette werkwijze. Deze netheid stralen we uit van onze installatiewerken tot de bedrijfsauto’s en installateurs.

Spijker Klimaatservice kent korte (communicatie)lijnen. Dit betekent voor onze medewerkers een fijne en persoonlijke werksfeer en voor onze klanten betekent dit geen doorschakelmenu’s en tevens persoonlijk contact om snel en adequaat u van dienst te zijn.

Wij streven een platte organisatie na met weinig overhead. Doordat al onze monteurs multidisciplinair opereren - zowel elektrotechnisch als warmte technisch – zijn zij niet alleen breed, maar ook specialistisch en vakkundig genoeg om elkaars disciplines over te nemen.

Spijker Klimaatservice heeft zelf alle specialismen en vakkundigheid in huis. Dit betekent volledig eigen beheer en eigen ontwikkeling. Dit levert voor onze klanten niet alleen tijdwinst op door snelle opleveringen/ realisaties of kortere storingen. Maar tevens kostenreducties en een meer persoonlijke benadering. Doordat u direct met onze medewerkers kan schakelen weet u waar u aan toe bent en dit geeft niet alleen vertrouwen, maar ook een persoonlijke en adequate oplossing. Onze klanten typeren ons als pragmatisch, specialistisch en professioneel.

Om een gewaarborgde installatiepartner te zijn èn te blijven, zijn wij altijd op de hoogte van de laatste innovaties. Tevens hechten we veel waarde aan duurzaamheid en zorg voor mens en milieu. Thema’s als verduurzaming en energiebesparing staan bij ons hoog op de agenda en zo streven wij niet alleen een gezond leefklimaat na, maar tevens kostenbesparingen op de lange termijn voor onze klanten.

Met onze klanten stellen wij graag een plan op om hun pand CO2-neutraal te maken en adviseren omtrent constructies om energiebesparende maatregelen en verduurzaming binnen een diversiteit aan vastgoed te realiseren.

Onze USP’s/ DNA opgesomd:

  • Vakkundigheid met hoge kwaliteitsnormen en veiligheidseisen;
  • Persoonlijke benadering;
  • Korte bouwlooptijden door LEAN-planningen;
  • Multidisciplinaire installateurs;
  • Just-in-Time leveringen;
  • Voldoen aan wet- en regelgeving;
  • Omgevingsmanagement – overlastbeperking.

Spijker Klimaatservice ontzorgt u graag volledig in uw binnenklimaat en onderscheidt zich in deskundigheid en klantgerichtheid.

 

is lid van: