Over ons

Spijker Klimaatservice is een totaal installateur

  • Gevestigd in Den Haag;
  • Beschikkend over ook eigen grote werkplaatsen en eigen lesruimte;
  • Beschikkend over een eigen regelsystemen assemblage en;
  • Beschikkend over een eigen controle- en meldkamer bemand door onze eigen vakkundige professionals.

We bedienen onze klanten & opdrachtgevers in zowel Nederland als daar buiten een eigen aparte behandeling en onze focus ligt dan ook op de utiliteitsmarkt, industrie en particuliere sector.

Of het nu gaat om nieuwbouw-, renovatie-, revitalisatie- of onderhouds-/ beheerprojecten: wij zorgen voor innovatieve, kwalitatief hoogwaardige en energiezuinige klimaatoplossingen binnen de Benelux. Om constante kwaliteit te waarborgen worden wij beoordeeld op basis van diverse kwaliteitsnormen. Zo geldt voor bijv. SCIOS als basis ISO 9001 (via SIA) en voor de STEK-erkenning (F-gassen) BRL100, tevens beschikken wij over VCA**.

Missie, visie & strategie

Spijker Klimaatservice gaat het verschil maken door snelle en vakkundige realisaties van hoogstaande installaties ten behoeve van een optimaal binnenklimaat en energie-reducties.

Door een optimaal binnenklimaat kunnen bedrijven en diens medewerkers pas echt floreren en het beste van zichzelf brengen. Immers de gehele Nederlandse economie kan enkel topprestaties leveren, als ze opereren binnen optimale omstandigheden: of het nu gaat om topsport, top medische zorg, top productie of top bedrijfsresultaten. Een optimaal en controleerbaar klimaat is essentieel en dat is waar Spijker Klimaatservice het verschil gaat maken.

Meer over onze missie en visie

Onze werkwijze

Onze werkwijze wordt getypeerd door onze vakkundigheid en tevens de nette werkwijze. Deze netheid stralen we uit van onze installatiewerken tot de bedrijfsauto’s en installateurs.

Spijker Klimaatservice kent korte (communicatie)lijnen. Dit betekent voor onze medewerkers een fijne en persoonlijke werksfeer en voor onze klanten betekent dit geen doorschakelmenu’s en tevens persoonlijk contact om snel en adequaat u van dienst te zijn.

Meer over onze werkwijze

Historie

Spijker Klimaatservice, sinds in 1980

Ruim 35 jaar is Spijker Klimaatservice al actief binnen de installatietechniek. In 1980 is Spijker Klimaatservice opgericht als éénmansbedrijf en snel uitgegroeid tot een middelgroot installatiebedrijf, diens bekendheid verder reikt dan Den Haag en omstreken.

Meer over onze historie

Vacatures en stages

Als Erkend Leerbedrijf begeleidt Spijker Klimaatservice graag afstudeerders en stagiaires om meer ervaring op te doen binnen het installatietechniek vak.

Meer over vacatures en stages

Topsportklimaat & Gezondheid

Al meer dan 30 jaar draagt Spijker Klimaatservice sport en gezondheid in de maatschappij. Door middel van sponsorering en advies streven zij een gezond en sportief leefklimaat na – met name in de regio Haaglanden.

Spijker Klimaatservice gelooft dat een sportieve jeugd kinderen voor de rest van hun leven ontwikkelt. Door het sponsoren van jeugd teams hopen zij toekomstige generaties te faciliteren in de sport en het steuntje in de rug te geven om hun dromen van topsporter na te streven.

Of het nu het sponsoren van de gehele jeugdopleidingen gaat of van topsportorganisaties: Spijker Klimaatservice draagt graag zijn steentje bij om een gezond en sportief klimaat te steunen, te faciliteren en te delen met anderen.

Tevens helpt en ondersteunt Spijker Klimaatservice graag gezondheids- en verzorgingsinstellingen om zo goed mogelijke leefklimaat te realiseren. Familie en gezondheid staat bij ons als familiebedrijf hoog in het vaandel en wij helpen graag waar wij kunnen.

Op deze wijze hoopt Spijker Klimaatservice gezondheids- en sportorganisaties te kunnen steunen, die op hun beurt vele anderen kunnen helpen met een beter leefklimaat.

is lid van: